Snabbfärgtrender som går Ett hem

Färgtrender av epoker som gått kan skada dig om du är närvarande på marknaden för att sälja ditt hem så mycket uppmärksamma på vad dessa färger och utföranden finns kan hjälpa dig att räkna ut om ditt hem har en chans att få säljas. Nedan följer några tips som hjälper dig att gå vidare:

Den jordnära 70

De sjuttiotalet handlade om trä toner och jordfärger. Om du tvivlar mig ta en resa genom tid och titta på gamla hem fotografier. Se en hel del träpaneler? Är du sugen på golvet? Är det rulltobak mattan rostfärgade? Eller kanske du hade gröna mattan? Låt oss tala om köket, minns avokado gröna apparater? Eller var det Brown, eller Harvest Gold? Golv var oftast en vild mönster samt och du kan satsa greener och apelsiner och brunt var i dem. Nu om ditt hem är fortfarande hänger på att de 70 utseende, kanske du vill få in det i en tidsmaskin snabbt och gå vidare till detta årtionde. Lämna att Brady Bunch hemma bakom.

Pastell 80-talet

Du kanske tror att din köparen inte kommer att märka din åttiotalet inredning, och i själva verket kan du inte ens märker eller vara medveten om din 80-inredning heller. Har ditt hem ser ut som det användes som bakgrund för showen The Golden Girls? För att hjälpa dig att bedöma om ditt hem är daterad, titta på vissa program från den tiden och ägna stor uppmärksamhet åt inredningen. Oavsett om det är den Cosby Show eller Different Strokes, är chansen om ditt hem liknar det är dags för en uppdatering. Wood tema var en stor trend dessa dagar. Titta efter dessa ledtrådar, stor över fyllda pastell och blommor möbler är vanligtvis en död giveaway. Ljust polerad mässing var en annan populär yta på 80-talet och 90-talet. Medan 80 hem möbler var över fyllda och större än livet, var kök plötsligt tar en sväng och och länet blå och liknande nyanser. Du kommer också att märka Ekmöbler var på modet, om det var i köket, eller andra delar av hemmet, ek var i. Ek och mässing sågs också paras ihop.

Hunter Grön och Bourgogne 90-talet

När vi lämnade 80-talet bakom beslöt någon att gå från varma och soliga pasteller till mörkare svalare nyanser som gamla goda Hunter grön och Bourgogne. Dessa färg skuggade var över, i kung eller drottning size lakan, gardiner, vägg färg, möbler och vad inte. Vad designers inte tänka igenom i denna tid var hur svårt det är att neutralisera denna färgschema, och när ett färgschema är svårt att neutralisera, är det svårt att matcha det till andra färger inte i samma färggrupp. Vad innebär det för en köpare? Det betyder inte att de har alla neutrala möbler, kan de ha svårt att matcha deras inredning i hemmet, förutsatt att de fortfarande vill. Förhoppningsvis om ditt hem har fastnat i denna tidsförskjutning, kommer en burk färg rätta till det hela. Om inte, kan du titta på vissa dyrare åtgärder. Om detta färgschema bär på dina fasta ytor och golv, gör dig redo att punga ut några större mynt för att åtgärda problemet.

I en ljus värld, vill vi att tänka “om en köpare älskar mitt hem, kommer de att göra de ändringar i det som behöver göras ..” Men köpare se “förändringar” som extra “pengar” som de har att spendera och om en köpare tycker att de måste sänka ytterligare 5 till 10 tusen dollar uppdatera ditt hem, kan de lika gärna titta på en dyrare hem som inte behöver uppdateras. När du säljer ditt hem, tänka som köparen, inte säljaren. Ta avstånd från ditt hem, dra huvudet ur det förflutna, och se mot framtiden, om du vill sälja din bostad. Annars hittar du själv sitter år efter år på din lilla bit av nostalgi och du kommer att behöva sluta fred med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *